Tarieven & betalingen

Tarieven & betaling

De tarieven van Tandartspraktijk Pallandtlaan zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) in opdracht van de overheid. U kunt de kosten van de tandarts bekijken in de pfd van de KNMT: Tarieven_2018.pdf

Betalen en Fa-med

Wij besteden onze tijd het liefst aan u en uw gebit. Daarom dragen wij de facturatie over aan Fa-med. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het factureren en innen van declaraties en werkt inmiddels voor duizenden zorgaanbieders zoals tandartsen, orthodontisten, huisartsen, fysiotherapeuten, psychiaters en dierenartsen.

Wat betekent dit voor u?

Wilt u de nota direct in de praktijk betalen? U kunt bij ons gemakkelijk en veilig met PIN betalen. De betalingsvoorwaarden zijn de standaard voorwaarden van de KNMT. U krijgt uw factuur bij voorkeur via e-mail. Is dit voor u niet mogelijk, dan ontvangt u de nota van Fa-med. Meestal wordt een nota eerst ingediend bij uw zorgverzekeraar. U ontvangt dan alleen een (rest)nota voor de kosten van de tandarts die niet door uw zorgverzekeraar worden vergoed.

Kies bewust voor digitale facturatie: zo dragen we bij aan een beter milieu

Loopt de nota via Fa-med? Op notavanfamed.nl vindt u een overzicht van al uw nota’s en persoonlijke gegevens. U kunt hier ook direct uw nota indienen bij de zorgverzekeraar. En als u zich aanmeldt voor FiNBOX (gezamenlijk initiatief van ABN AMRO, ING en Rabobank), dan zet Fa-med de betalingsopdracht automatisch voor u klaar in uw internetbankieromgeving. U hoeft alleen nog een akkoord te geven!

Op tijd betalen

Vergeet niet om op tijd uw nota te betalen. Dit scheelt u geld en ergernis. Fa-med hanteert een betalingstermijn van 30 dagen na factuurdatum. Kunt u niet op tijd aan uw betalingsverplichting voldoen? Neem dan zo snel mogelijk contact op met Fa-med. De gegevens vindt u hieronder.

Vragen over uw nota?

Op veel vragen vindt u hier al een antwoord. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met Fa-med.

Contactgegevens Fa-med

Website: www.notavanfamed.nl
E-mail: contactcenter@famed.nl
Bereikbaar op werkdagen van 08:00 – 18:00 uur.
Telefoon algemene vragen: 0900 – 0885 (€ 0,15 per minuut)
Telefoon duplicaatnota aanvragen: 0900 – 0882 (€ 1,30 per gesprek)

Heeft u vragen? Neem contact met ons op.

© 2017 Tandartspraktijk Pallandtlaan