Praktijkfilosofie

Onze praktijkfilosofie

Missie

Tandartspraktijk Pallandtlaan is dagelijks bezig met persoonlijke groei en innovatie. Ons team heeft passie voor het vak en levert persoonlijke tandheelkundige mondzorg op maat voor jong en oud. Wij hebben aandacht en zorg voor onze medewerkers, samenwerking met collega’s en respect voor de medemens en onze omgeving.

Visie op mondzorg

Persoonlijke zorg voor mensen, klimaat en natuur gaat gepaard met nieuwe ontwikkelingen. Ook de tandheelkundige branche verandert continu. Hierbij ligt onze focus op zorg voor nu en later.

Tandartspraktijk Pallandtlaan investeert in verduurzaming, een proces dat mensen en bedrijven helpt om de verhouding tussen zorg en welzijn te verbeteren.

Wij besteden veel aandacht aan persoonlijke mondzorg, veranderende regelgeving en productontwikkeling. Daarnaast wil Tandartspraktijk Pallandtlaan ook opgedane kennis overdragen. Wij hopen daarmee niet alleen inzicht en bewustwording over het belang van mondzorg te verspreiden, maar ook bij te dragen aan onderwijs, wetenschappelijk onderzoek, eerlijke handel en duurzame energie.

Wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op.

© 2017 Tandartspraktijk Pallandtlaan