Onze werkwijze

Onze werkwijze

Maak een afspraak

Gebruik onderstaand formulier om een afspraakverzoek in te sturen.

 
[recaptcha]

Wij bellen u terug om de afspraak definitief te bevestigen.

Uw eerste afspraak met de tandarts

Bij binnenkomst kunt u zich melden bij de balie en plaatsnemen in de wachtkamer. Voor uw eerste afspraak met de tandarts vragen wij u een intakelijst en gezondheidsverklaring in te vullen. Daarnaast willen wij u ook vragen of u uw bestaande dossier (gegevens en röntgenfoto’s van uw vorige tandarts), een geldig legitimatiebewijs en uw verzekeringspas wilt meenemen.

Allereerst brengen wij de huidige status van uw mondgezondheid in kaart. Daarnaast besteden we aandacht aan uw algehele gezondheid, omdat dit van invloed kan zijn op uw mondgezondheid en eventuele vervolgbehandelingen. Mogelijk vragen wij u dan een aanvullende vragenlijst in te vullen. De uitkomst van het mondonderzoek wordt uiteraard met u besproken.

Plan nu uw afspraak in

Vervolgafspraken

Als u het advies krijgt voor een (vervolg)afspraak bij de tandarts of mondhygiëniste, dan kunt u dit direct bij de balie afspreken. Wij proberen u altijd zo spoedig mogelijk te helpen. Als dat niet dezelfde dag lukt, plannen wij in overleg met u een ander tijdstip. Tijdens de halfjaarlijkse controle wordt in principe geen tijd gereserveerd voor behandelingen, tenzij dit van tevoren is afgesproken. Zijn er veranderingen in uw persoonlijke gegevens, medicijngebruik of verzekeringsgegevens? Geef dit dan altijd aan ons door.

Afspraak verzetten

Bent u verhinderd? Als u dit tijdig (minimaal 24 uur van tevoren) aangeeft, kunnen wij meestal op korte termijn een nieuwe afspraak met u maken. Als u uw afspraak niet op tijd afzegt, zijn wij genoodzaakt om de kosten voor de gereserveerde tijd in rekening brengen. Dit is overeenkomstig onze leverings- en betalingsvoorwaarden en de richtlijnen van de Verzekeraars en de Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde (KNMT).

Wilt u uw afspraak verzetten? Neem contact met ons op.

Spoedgevallen

Sommige spoedgevallen moeten direct behandeld worden, zoals een uitgeslagen tand of een bloeding. U kunt dan altijd direct de praktijk bellen: +31 (0)70-320 02 60. Buiten de openingstijden hoort u via het antwoordapparaat hoe u contact kunt opnemen met de dienstdoende tandarts in de regio.

Er zijn ook minder urgente spoedgevallen, bijvoorbeeld een gebroken vulling of losse kroon. Hiervoor kunt u het beste zo snel mogelijk, tijdens openingstijden, de praktijk bellen om een afspraak te maken.

Tanden poetsen

Had u niet voldoende tijd om voor uw afspraak met de tandarts uw tanden te poetsen? Vraag ons gerust om een tandenborstel en tandpasta.

© 2017 Tandartspraktijk Pallandtlaan