Ons team

Ons team

Voor de meeste behandelingen hoeft u niet naar een specialist, die hebben wij al in huis! Dat is sneller en makkelijker.

  • Mondhygiënist: onze mondhygiënist is uw persoonlijke coach. Regelmatig onderhoud en het grondig reinigen van uw gebit zorgen voor een optimale mondgezondheid. De mondhygiënist helpt u daarbij.
  • Tandarts: de tandarts is de coördinator van uw behandelingen. Wij proberen u altijd bij dezelfde tandarts in te plannen voor uw controles en eventuele behandelingen. Afhankelijk van specifieke vragen of wensen kan een consult met een specialist wenselijk zijn.
  • Parodontoloog: u kunt bij ons ook terecht voor (ernstige) aandoeningen aan het tandvlees en het kaakbot. De parodontoloog is een gespecialiseerde tandarts die ook is opgeleid voor het plaatsen van implantaten.

Graag stellen wij u aan ons team voor:

Ma, Di, Do, Vr: 8:00 - 17:00 uur

V. Lim Tandarts

Wo, Do & Vr: 8:00 - 17:00 uur

P. Rijkschroeff Tandarts

Di & Wo: 8:00 - 17.00 uur

S. Chin Mondhygiënist

Do: 8:00 - 17:00 uur

J. Chin Mondhygiënist

Ma - Vr: 8:00 - 17.00 uur

D. Simons Office manager

Wo: 08:00 - 17:00 uur

M. Kosho Tandarts

E. Wartewig Mondhygiënist

Onze andere teamleden

Assistenten
J. Guliker
K. Thijm
O. Unhuryan

Kwaliteitsmanager
D. van Duijn

Stagiaires
A. Huijgen
Mondhygiëniste i.o.

Wij streven naar de beste kwaliteit

Onze behandelaars zijn geregistreerd in het BIG beroepenregister. Ook zijn ze lid van de KNMT (Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot Bevordering der Tandheelkunde) en ANT (Associatie Nederlandse Tandartsen). Deze beroepsorganisaties hebben een klachtenregeling.

Wilt u graag meer weten over de praktijk? Neem contact met ons op.

© 2017 Tandartspraktijk Pallandtlaan